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Trucchi in cucina

1) Montare la panna perfettamente? Si puo’ 🙂 Lasciatela in frigorifero per lo meno 12 ore e raffreddate nel freezer le fruste per qualche minuto pima di utilizzarle. Molti dicono che e’ meglio utilizzare un contenitore di metallo, be…. io spesso uso quello di plastica e’ il risultato e’ identico 😉

Whip cream perfectly? You can. Let it cool in the refrigerator for at least 12 hours and cool the whiskes in the freezer for few minutes before use. Many people says that it is better to use a metal bowl … I often whip cream in a plastic one with the same results.

Montar la nata a la perfeccion? Se puede…. Es suficiente dejar el tarro en el refrigerador por lo meno 12 horas y dejar enfriar las varillas en el congelador unos minutos ante de usarlas. Dicen que es mejor usar un bol de cristal o acero inoxidable, yo muchas veces uso lo de plastico y obtengo el mismo resultado.

2)Non so se a voi succede ma spesso quando preparo barchette e tartellette di pasta brise’ in cottura si ritirano. Ho scoperto che lasciandole riposare in frigorifero prima di infornarle, almeno per una mezz’ora, questo non succede.

I notices that often  brise pastry tart  tend to shrink when I bake them. I discovered that this does not happen if you let them cool half an hour in the fridge before baking.

Cuando preparo tartaletas de pasta brisé, ante de hornearlas, las dejos reposar en el refrigerador durante al menos media hora para que no se retiren en la coccion.

3)Per avere torte piu’ soffici e’ possibile sostituire il 15% della farina con fecola o amido di mais

You can get a softly cake if you replace 15% of flour with starch or cornstarch.

Para cake y pasteles más esponjoso y suaves sustituir el 15% de la harina con almidon de papas o maízena

Di relaxingcooking

I’m a psicologist with the passion for cooking. Through my work, through some experience as educator and giving cooking lessons I have learned that over time that making something delicious to share with others provides a boost of confidence, that the simple act of cooking is good for your MIND. Let’s turn our kitchen into an oasis of positive emotions!

My blog is a space where we can share thoughts, ideas, recipes. Life stories and experiences.
Born out of passion and pleasure to learn, to discover and experience new things.

17 risposte su “Trucchi in cucina”

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