Ingredienti per il ripieno:
1 zucchina (200 g circa)
1 melanzana di piccole dimensioni
120 g formaggio tipo gruviera o fontina
5 uova
1oo ml di panna da cucina
Scaldate una padella con qualche cucchiaio di olio e rosolate le verdure tagliate a dadini. Tagliate o grattugiate il formaggio. Sbattete le uova con la panna e un pizzico di sale.
Per la preparazione della pasta seguire le istruzioni indicate nella ricetta della quiche lorraine 🙂
ENGLISH VEGETABLE QUICHE
Ingredients:
1 zucchini (about 200 g)
1 small eggplant
120 g gruyere cheese o mozzarella cheese
5 eggs
100 ml of cream
Cut into cubes zucchini and eggplant and cook in saucepan in 4 or 5 tablespoons of oil. Season with salt and pepper. Cut or grate the cheese. In a bowl whisk eggs and cream and a pinch of salt.
To prepare the dough, follow the instructions in the recipe for quiche lorraine and then spread vegetable mixture over pastry. Sprinkle with cheese. Pour over egg mixture.
Bake quiche in the centre of the oven for about 30 minutes, or until set and lightly browned.
ESPAÑOL Quiche con verdura
Ingredientes:
1 zapallo italiano (aproximadamente 200 g)
1 berenjena pequeña
120 g de queso gruyere o queso mozzarella
5 huevos
100 ml de crema
Calentar una sartén con unas cucharadas de aceite y saltear las verduras cortadas en cubitos. Cortar o rallar el queso. Batir los huevos con la nata y una pizca de sal.
Para preparar la masa, sigan las instrucciones de la receta de la quiche lorraine 🙂